Workshop i Jam oberta de moviment

Amb Emma Villavecchia

Comprar
4 €
Dissabte 21 de novembre | 10:00 h

ENTRADES INDIVIDUALS

HORARIS:
Dissabte 21 de novembre de 2020, de 10h a 14h
Nivell inicial - intermedi

Preu: 4€
Exclòs de descomptes

Workshop i Jam oberta de moviment
Workshop i Jam oberta de moviment

HORARIS:
Dissabte 21 de novembre de 2020, de 10h a 14h
Nivell inicial - intermedi

Preu: 4€

Emmarcat dins de la Mostra d'artistes residents Aforament: 15 al taller i 15 a la JAM

En aquest taller abordarem la tècnica del moviment posant especial atenció a la nostra percepció del temps i del ritme. Investigarem la relació entre la modulació del temps i la modulació del to muscular, fent servir el temps metronòmic, el temps release o el temps musical com a suports per la nostra dansa. Des d’aquesta base ens endinsarem progressivament a la complexitat que ens ofereixen els polirritmes, assaborint les diferents capes rítmiques des de l’escolta propioceptiva, tàctil i sonora. Al llarg del taller complementarem la nostra intuïció sobre l’estructura dels diferents polirritmes amb representacions numèriques i geomètriques que ens ajudaran a comprendre millor la seva mecànica. Per fer-ho comptarem amb el llenguatge del Mètode Mirall, un innovador sistema musical.

De 17h a 19:30h, acabarem el dia amb una jam oberta on seguirem explorant aquestes temàtiques des del joc i l’espontaneïtat que ens ofereixen la improvisació i la composició instantània. Aquesta jam està oberta a tothom; no cal haver assistit al taller per participar-hi.

Aquestes propostes s’emmarquen dins una investigació coreogràfica i musical entorn els polirritmes en col·laboració amb el compositor Maurici Villavecchia.

Dissabte
21
nov
Des de
4 €
Comprar
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR